Couture is specialist in het confectioneren van uw stoffen tot glas- en overgordijnen, optrekgordijnen en panelen.

01 Confectie

Couture is specialist in het confectioneren van uw stoffen tot glas- en overgordijnen, optrekgordijnen en panelen. In het atelier maken onze ervaren stiksters gordijnen op maat volgens uw persoonlijke eisen, rekening houdend met de wensen van uw klant. Kwaliteit en service zijn de belangrijkste pijlers voor een perfecte afwerking van uw gordijn.

Confectie op maat!

02 Service

Onze chauffeurs halen wekelijks de stoffen bij u op en leveren de afgewerkte gordijnen terug af. U kan per fax of e-mail ook confecties bestellen uit de stoffencollectie van Couture. Stoffen rechtstreeks laten leveren bij Couture door uw stoffenleverancier behoort ook tot de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om de stoffen zelf te brengen en de opdrachten met de atelierverantwoordelijke te bespreken. Samen met u zoeken we dan naar de beste oplossing om zo tot een optimaal resultaat te komen. Indien gewenst kunnen wij de opmeting en plaatsing van de gordijnen door onze vakmensen laten doen.

Organisatie op maat!

03 Klanten

Couture werkt voor de professionele markt, d.w.z. winkeliers, architecten, binnenhuisinrichters, decorateurs, schilderbedrijven, hotels, gemeenten, scholen, beheerders van (kantoor)gebouwen, …

Aanmelden